Referenties

Wij hebben de samenwerking met ‘Wubbels Bouwbegeleiding’ als enorm prettig ervaren. Na onze aankoop van een grachtenpand, dat naast een volledige verbouwing ook een funderingsherstel nodig had, zagen we door de bomen het bos niet meer. Vanaf dat moment hebben we Vincent Wubbels ingeschakeld. Vincent is een evenwichtig en rustig persoon die zeer veel verstand van zaken heeft. Door zijn inbreng zijn we efficiënter omgegaan met de kosten en nog belangrijker; het pand zal toekomstbestendiger gebouwd worden. lees verder

Hij heeft het proces verbeterd en versneld door de communicatie richting de ‘stakeholders’ (gemeente, constructeur, architect en opdrachtgever) evenwichtig en met inhoudelijke kennis te voeren. De bijdrage van Vincent was cruciaal voor ons project, hij heeft ons geholpen met de communicatie richting de verschillende partijen, de budgetbewaking en bouwtechniek. Mochten we nog zo’n soort project kopen bel ik als eerste Vincent!

.

Rick, Roy & Hans.

Naar het project >
Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Mocht ik ooit weer een bouwproject moeten doen, dan is Vincent Wubbels de eerste die ik bel! Als eigenaar wist ik al jaren dat er een groot en kostbaar renovatieproject zou moeten worden uitgevoerd aan een groot monumentaal pand. Hoe begin je zoiets, welke aannemer moet je kiezen, hoe zorg je dat het goed verloopt zonder dat je qua uitvoering en financiën het overzicht verliest? Als leek is het dan heel fijn dat Vincent als projectcoördinator je kan helpen om samen zo een avontuur tot een goed einde te brengen. lees verder

Hij heeft allereerst geholpen met het analyseren van alle belangrijke punten voor de renovatie (o.a. voegen, schilderwerk, asbest verwijderen, scheuren in de muren etc), het opvragen van diverse offertes en kiezen van de aannemer inclusief de onderhandelingen. Daarin was het fijn dat Vincent duidelijk op schrift stelde wat er van de aannemer werd verwacht. Ook het aanvragen van diverse vergunningen bij de gemeente heeft hij uit handen genomen. Vervolgens begon de uitvoering waarbij ook daarin de waarde van Vincent duidelijk naar voren kwam. Vincent was goed op de hoogte van de vordering van het project en mogelijke knelpunten die bovenkwamen. Het vervolgens in simpele en oplossingsgerichte taal kunnen bespreken van deze voortgang en knelpunten gaven mij als opdrachtgever overzicht en een vertrouwd gevoel dat het project de goede kant op ging. Vervolgens vertaalt Vincent dit om op technisch inhoudelijk niveau te overleggen en schakelen met de diverse uitvoerders van de renovatie. De duur van het project liep door diverse omstandigheden uiteindelijk enorm uit waarbij er ook e.e.a. niet makkelijk ging in de omgang met de uitvoerders. Echter, omdat Vincent van te voren heel duidelijk in de omschrijving had beschreven wat er allemaal onder de opdracht viel en er bovenop zat kon hij het hele project toch in goede banen leiden. Lastige communicatie met de uitvoerders kon hij goed beargumenteren en heeft er voor gezorgd dat het project uiteindelijk goed werd uitgevoerd en ook qua kosten binnen de grenzen bleef. Vincent bleef hierin altijd rustig. Vincent is benaderbaar, snapt de onzekerheid die ik soms had en was altijd bereid tot overleg. Nu, enkele maanden na het afronden van de renovatie ziet het monumentale pand er prachtig uit. Het inschakelen van Vincent is hierin van extreem belangrijke waarde geweest voor mij.

Liang

Naar het project >
Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Fijn samengewerkt aan de restauratie en herbestemming van drie monumentale grachtenpanden in Amsterdam. Vincent heeft hier namens ons restauratiebouwbedrijf de totale projectcoördinatie gedaan. In dit proces heeft Vincent er voor gezorgd dat de benodigde stukken op uitvoeringsniveau gebracht zijn, zodat de inkoop tijdig kon starten en het uitvoeringsteam de benodigde stukken had om de werkzaamheden juist uit te voeren. Ik heb Vincent leren kennen als een positief ingestelde, open en gedreven persoon, restaurateur met hart voor het monumentale. Hij maakt moeiteloos de schakeling tussen het oude en het nieuwe.

Roel & Eddy   Nico de Bont B.V.

Naar het project >

Vincent heeft het overzicht en is inhoudelijk zeer onderlegd om zowel op hoog abstractie projectniveau van toegevoegde waarde te zijn, als ook op bouwtechnisch detailniveau. Vincent is in staat om complexe bouwvraagstukken om te zetten naar duidelijke uitvoering en is bij een vergunningstraject onmisbaar. Als ik in de toekomst een kelder onder mijn huis zou laten bouwen dan zou Vincent de eerste zijn die ik zou bellen om mij alles uit handen te laten nemen. Ik zou dan tijdens de uitvoering met een gerust hart naar Italië op vakantie kunnen gaan.

Tinne & Paulo

Naar het project >
Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?